Ultramaraton, čemu nas je naučio – iz mog ugla i ugla iskusnih trkača

Da bi trčali ultramaraton trebalo bi da budete tip osobe koja može da podnese osećaj nelagodnosti jedan duži vremenski period. To nije mazohistička, besmislena nelagoda i mučenje sebe. To je iskustvo kroz koje učiš, o sebi ponajviše.

U senci kilometara – Iz trkačkog dnevnika Irene Pavlović

Nalazim se na nekom 30km, trčim maraton. Shvatam da sam na ivici da krenem da odustajem od ciljne linije. Da jednostavno to nije taj dan, da sam tri dana pre toga odlučila da istrčim maraton i da je to poprilično nepredviđena odluka, da ne treba da to radim svome telu…

Staze za trčanje u Beogradu koje inspirišu na ubrzan korak

Pored volje i snage da izdržimo naše treninge trčanja, mesto na kome praktikujemo našu aktivnost, samo okruženje staze za trčanje, mnogo može doprineti motivaciji i uspehu na trci.

Iskustvo prve stotke – iz trkačkog dnevnika Irene Pavlović

Teško je jedino kad ne znaš smisao toga što radiš. U slučaju da znaš, nije teško i shvataš da ćeš podneti svako „KAKO“ da bi došao do ciljne linije. Da krenemo od starta.

7 PREDNOSTI TRČANJA SA PRIJATELJEM

Trčanje sa partnerom pruža nekoliko značajnih prednosti, koje nećete imati ako trčite sami.

Ove prednosti se mogu osetiti i kada samo šetete sa prijateljem ili se bavite zajedno bilo kojim drugim oblikom fizičke aktivnosti.

cep-logo-white
cropped-MAJna

Medisport doo Beograd je preduzeće osnovano 2009. godine, sa željom da na naše tržište donesemo pun program za fizikalnu terapiju prvenstveno sportista, kako bi obezbedili jednostavno i kontinuirano opremanje sportskih klubova i zdravstvenih ustanova najboljim brendovima iz oblasti fizikalne medicine.

Kontakt

Generalni distrubuter za CEP
Medisport d.o.o.
VELEPRODAJA
Hasanaginice 3
11000 Beograd

+381 11 3593 788
info@medisport.rs

Radno vreme:8:00 - 16:00
Subota: Neradno

Copyright 2019 CEPSPORT Srbija ©  Sva prava zadrzana